Wie
Ik ben Pim van den Dool, 20 jaar en actief als freelance journalist, tekstschrijver en publicist. Ik heb een half jaar Communicatie- & Informatiewetenschappen gestuurd aan de Universiteit Utrecht en doe momenteel een particuliere opleiding journalistiek bij INHolland Select Studies in Rotterdam. Het is mijn ambitie om na het afronden van mijn studie journalistiek verder te studeren, waarschijnlijk op het gebied van de internationale betrekkingen.

De afgelopen jaren heb ik al het nodige naast mijn studie gedaan. Zo was ik van augustus tot en met december 2008 werkzaam bij de Rotterdamse weekkrant Vandaag & Morgen. Voor de firma Overeijnder Van den Dool Communicatie doe ik al enkele jaren freelance opdrachten op het gebied van copywriting en bedrijfsjournalistiek. Sinds januari 2009 ben ik als blogger actief op het weblog van Revu-journalist Stan de Jong. Op de website Het Vrije Volk publiceer ik regelmatig opiniestukken. En sinds mei 2009 zit ik in de redactie van de website Welingelichte kringen van ex-HP/De Tijd-hoofdredacteur Henk Steenhuis.

Wat
PProducties is sinds kort mijn eigen bedrijf. Ik kan worden ingehuurd voor het schrijven van nieuwsverhalen, interviews, achtergrondartikelen, reportages en opiniestukken. Daarnaast ben ik ook in te schakelen voor bedrijfsjournalistieke producties of copywriting.

Mijn specialisme en deskundigheid liggen qua genres vooral bij interviews, achtergrondartikelen, opiniestukken en bedrijfsjournalistieke producties. Qua onderwerpen ben ik goed ingevoerd op het gebied van nationale en internationale politiek, de Verenigde Staten en ontwikkelingen in het Midden-Oosten.

0 Responses to “Over Pim van den Dool”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: